Spa paket med flyg/färja på Sopotorium Medical Resort: 300m från stranden

2700 pris från

Rehabiliteringspaket 3 övernattningar

Rehabiliteringspaket- 3 övernattningar  

rumstyp

pris per person

Jan-Mar, Nov-Dec

April,

October

May

June,

September

July-

August

CLASSIC

enkelrum

 3500sek

3800sek

4300sek

4600sek

 5600sek

dubbelrum

 2800 sek

 3000sek

 3200

 3300sek

 3800sek

  Ovanstående pris inkluderar:
 3 nätter i ett bekvämt rum
 Rik frukost och middag bufféer
 Medicinsk konsultation
 6 rehabiliteringsbehandlingar , t.ex.  massage, saltbad, yoga och andra behandlingar från listan (nedan), enligt terapischemat
 Användning av pool, bastu och jacuzzi

tillägg till helpension 500kr per person

Tillägg till resans pris:
- Flyg från Malmö, Stockholm, Göteborg eller Färjebiljetter från Karlskrona - skicka in en bokningsförfrågan till oss så återkommer vi med priset för hela resan inkl. flyg/färja, utvalt SPA-paket

 

treatment type

treatment

approx. time (mins)

MASSAGE

Half-body massage

15

Pneumatic massage BOA

25

PHYZIOTHERAPY

Galvanic therapy

15

Ionophoresis

15

Diadynamic current

15

Trabert’s current

15

Interference current (Nemeck)

15

Kotz electrostimulation

15

percutaneous stimulation (TENS)

15

Electromiostimulation

15

Low frequency magnetic field

25

Sollux lamp

15

Cooling cuff (local cryotherapy)

15

BALNEOLOGY

Group exercises in the salt pool

30

healing salt bath

15

Carbonic acid bath

15

Partial mud wraps

25

Dry ozone bath (ozonotherapy)

10

Dry carbonic acid bath

10

Inhalations

10

KINESIOTHERAPY

Group  exercises indoor (yoga and other)

30

 

Rehabiliteringspaket med 7 övernattningar

Rehabiliteringspaket 7 övernattningar

Rumstyp

pris per person

Jan-Mar, Nov-Dec

April,

 October

May

June,

September

July-August

CLASSIC

enkelrum

6500sek

6900sek

8000sek

 9000sek

 11300sek

 dubbelrum

5000sek

 5200sek

 5600sek

 6200sek

 7300sek

 Ovanstående pris inkluderar:

I erbjudandet ingår: 

  •  Boende i ett bekvämt rum
  •  Rejäla frukostar och middagar
  •  Inledande kvalificeringsbesök
  •  20 medicinska behandlingar (från måndag till fredag) för varje vuxen, inklusive PREMIUM-behandlingar, enligt terapiplanen som planeras under den första undersökningen
  •   Välj ett behandlingspaket anpassat efter dina behov. Listan över tillgängliga behandlingspaket under erbjudandet, inklusive PREMIUM-behandlingar, finns här.
  •   Användning av rekreationsområdet (saltlösningspool, bastuanläggning, jacuzzi, gym)
  •   10 % rabatt på ytterligare behandlingar på Medical Center & Spa
  •   Tillgång till snabbt trådlöst internet
  •   Transfer Gdansk flygplats - Hotellet t/r

I erbjudandet ingår medicinska behandlingar utförda på vardagar (från måndag till fredag). Inga terapeutiska behandlingar utförs på lördagar, söndagar och helgdagar.

 I kostnaden för vistelse för barn under 11 år ingår endast boende och måltider (frukost och middag). Kostnaden för vistelse för barn från 12 år och vuxna i extrasängen inkluderar användningen av hela paketerbjudandet.

 

Tillägg till resans pris:
- Flyg från Malmö, Stockholm, Göteborg eller Färjebiljetter från Karlskrona - skicka in en bokningsförfrågan till oss så återkommer vi med priset för hela resan inkl. flyg/färja, utvalt SPA-paket

 

 

 

Spa paket 3 övernattningar

Spa paket - 3 övernattningar

Rumstyp

pris per person

Jan-Mar, Nov-Dec

April,

October

May

June,

September

July-August

CLASSIC

enkelrum

 €            3500sek

 €             3700sek

 €         4100

 €          4500sek

 €           5500sek

dubbelrum

 2700sek

 2850sek

2900sek

 3300sek

 3800sek

Priset inkluderar:
- logi i ett bekvämt rum-3 övernattningar
- rik frukost och middag (buffé)
- 1 x helkroppsmassage
- 1 x lerbad
- 1 x ozonterapi
- användning av pool, bastur, jacuzzi

tillägg till helpension 500kr per person

Ozonterapi - ett torrt ozonbad (endast för underkroppen), hjälper till att bekämpa celluliter, tar bort gifter från kroppen och jämnar ut huden, stimulerar ämnesomsättningen och ger näring åt vävnader. Dessutom hjälper det att bekämpa stretchmärken, bromsar bildningen av åderbråck. Detta är en utmärkt medicinsk procedur som inte bara förbättrar hudens utseende och påverkar venens tillstånd positivt utan också stärker immunförsvaret perfekt. Ozonbadet har också en positiv effekt på psyken, eftersom det låter dig koppla av och vila djupt

 Premium behandlingar

Om detta hotell

Mindre än en timmes flygresa bort, ligger Polens mest kända riviera.
Rena, vita sandstränder sträcker sig flera kilometer längs hela Trestadens kust med äventyrsbad, uthyrning av vattensportutrustning, strandutrustning, duschar, men även charmiga små pubar och kaféer.


Ta färjan från Karlskrona eller direktflyg från Stockholm Skavsta, Göteborg eller Malmö - Gdansk och besök hela Sopot och unna dig härliga behandlingar.

 

 Sopotorium Medical Resort

Den norra delen av Polen erbjuder underbara upplevelser och ett behagligt klimat längs de vackra, långa sandstränderna vid Östersjökusten. Här kan ni tillbringa en trevlig vistelse med hela familjen på inbjudande och exklusiva hotell. Hotellen erbjuder bra wellness- och spafaciliteter och ni kan njuta av en mysig semester vid havet.

Vill ni bli bortskämda på ett spa-hotell under en spa-weekend? Under en spa-vistelse ligger fokus på välbefinnande och avslappning i härliga omgivningar. Åk på en spa-helg och ladda batterierna med en skön massage, härliga spa-behandlingar och andra rogivande aktiviteter.

Åk på en spa-semester med wellness och välbefinnande, njut av en minisemester där ni skämmer bort er och unnar er ordentlig avslappning. Det är som att trycka på en pausknapp när man sätter sig till rätta i en jacuzzi eller bastu. Man glömmer bort tiden och vardagens bekymmer när man njuter av en avslappnande massage eller tar sig ett svalkande dopp i en simbassäng. Efter en spa-helg eller spa-semester åker man hem med ny energi, redo för en omstart.

 Sopotorium Medical Resort är en lyxig medicinsk resort i Sopot, Polen.Våren 2020 har hotellet invigning och är redo att ta emot gäster!

Anläggningen består av 110 standardrum och sviter, en restaurang och en bar samt ett spa och ett medicinskt centrum som täcker ett område på 2000 m2, inklusive spa, rehabiliterings och fysioterapibehandlingar, en pool med saltvatten, bastu, jacuzzi och ett saltgrotta 

Spa erbjuder ett brett utbud av ansikts- och kroppsbehandlingar, hand- och fotvårdsbehandlingar samt avkopplande massage.

Medicinska behandlingar på Sopotorium Medical Resort baseras på balneoterapi med läkande mineralvatten direkt från en källa i Sopot.

Gäster kommer att kunna använda hydroterapi, fysioterapi, fysioterapi, örtmedicin, få en dietkonsultation. Objektet är specialiserat på behandling av degenerativa tillstånd i ryggraden och lederna, muskel- och ledskador, neurologiska störningar, störningar i cirkulations- och andningsorganen, hypertoni och smärtsyndrom.

Förutom terapin kommer våra gäster att ha möjlighet att utforska den atmosfäriska Sopot, historiska Gdansk, livliga Gdynia och omgivningarna i Trestads område, njuta av strandpromenader och skogspromenader, uppleva kulinariska och shoppingmässiga variationer i området.

 

Prislista Om staden

Sopot

Polens mesta sommarstad Sopot lockar tiotusentals besökare från hela Europa. På nöjesgatan Monte Cassino ligger barerna och restaurangerna tät och på den fantastiska vita sandstranden (som mäter hela 4,5 kilometer) hittar du ett stort utbud av aktiviteter. I Sopot finns många lyxiga hotell att välja mellan, inte minst sådana med förstklassiga spaanläggningar. Prisnivån är dessutom drygt hälften mot den i Sverige. En av Sopots mest kända sevärdheter är träpiren Molo som är hela 512 meter lång och därmed Europas längsta.

Karta
Film

Boka

Här kan du göra en bokningsförfragan för vara aktuella resor. Notera att inskickad förfragan inte är en bekräftad bokning, du kommer att fa en bokningsbekräftelse först efter att vi manuellt har gatt igenom din bokning. Skulle inte önskad tid finnas tillgänglig sa föreslar vi närmast tillgängliga tid. Om du anger din egen e-postadress kommer även en kopia av din förfrågan skickas till dig.

Uppgifter om resan

Medföljande resenärer

+
Faktura adress \ Kontakt uppgifter

* - information som vi behöver

Se alla paket på Spa paket med flyg/färja på Sopotorium Medical Resort: 300m från stranden