Förvaring av utvalda resor:
Sök resmål via karta

TIPSA EN VÄN

Tyckte du att den här sidan var intressant? Här kan du tipsa en vän om den.

Skriv ditt namn

Ange din e-postadress korrekt

Ange rätt e-postadress din vän

Skicka

Om företaget


Kom med oss till Polen för bättre hälsa. Spa och hälsoresor har åter blivit populära.

Vi är ett litet team där alla sätter kundens behov i centrum, dvs Dig och Dina önskemål. Det är ju faktiskt det som gör en resa så lyckad, att få det man önskar; proffsiga guider, gemenskap och bekvämlighet! Vår affärsidé är att alltid erbjuda bästa service, sätta kunden i centrum och göra resan till en upplevelse.

Bland våra specialresor erbjuder vi spa & hälsoresor och golfresor.

Långa vita, finkorniga stränder, små pittoreska orter som ligger som ett pärlband längs kusten. Det låter nästan som den karibiska övärlden, men det handlar faktiskt om den polska Östersjökusten. Ett fynd för svenska semesterfirare som inte vill ge sig alltför långt ut i världen. Res med oss och Du är i trygga händer, Du får en säker resa och allt det där lilla extra!

Presentkort - ett enkelt sätt att låta mottagaren få det som han/hon önskar sig och räddaren i nöden när du behöver en gåva. Det passar alltid och är smidigt både att köpa och att ge.

Välkomna!

 

Polenupplevelser AB är medlem i Svenska Resebyråföreningern och bedriver yrkesmässig resebyråverksamhet. Personalen är kompetent och erfaren samt väl insatt i för branschen gällande lagar och regler.Företaget har tillgång till avancerade bokningssystem och erbjuder därför det för resenären bästa alternativet från kostnads- och effektivitetssynpunkt. http://srf-org.se/

Resegaranti enligt paketreselagen

Polenupplevelser  har ställt lagstadgad resegaranti till Kammarkollegiet.


Se vores profil