Hotellpaket Hotell Novotel i Szczecin

1170 pris från
Om detta hotell

Hotel Novotel Szczecin *****

Komfortabelt hotell i stadskärnan, en bit från järnvägs- och busstationerna. Utmärkt läge med butiksgator, nybyggda shoppingcentrumet Kaskada och de pommerska hertigarnas slott och gamla stan i närheten.
Hotell Novotel Szczecin Centrum har inomhuspool, ångbastu och fitnessanläggning. Kostnadsfri wi-fi i allmänna utrymmen. Affärsresenärer på det här 5-stjärniga hotellet har tillgång till business-service, mötesrum och limousine- och taxibokning. På detta hotell som passar dem som reser i arbetet kan man äta på restaurang, bar vid poolen och bar. Gäster har även tillgång till barnpool, barnklubb och flerspråkig personal. Det här är en rökfri anläggning.
De 116 luftkonditionerade gästrummen på Hotel Novotel Szczecin Centrum har minibar och kaffe- och tebryggare. Gäster erbjuds kostnadsfri wi-fi. Tv:n har satellitpremiumkanaler och betalfilmer. Badrummen har badkar/dusch och hårtork. På begäran erbjuds även massage på rummet och strykjärn/strykbräda.

Antal rum: 116. Våningar: 5. Hiss: Ja.
Avstånd: Centrum 0 km, Świnoujście 100 km

Check-in/out: 14.00/12.00

Prislista

I paketet ingår:

  • Resa från Ystad avg. kl. 13:30 eller 22:30 och från Swinoujscie kl. 13:00 eller 23:00
  • Plats i insides eller utsides dubbelhytt t/r
  • Måltider ombord: frukostbuffé vid nattöverfart och dagens lunch (chefs menu) vid dagöverfart
  • En övernattning med frukost på hotellet

I extranatten ingår:

övernattning med frukost


Period Pris per person i dubbelrum Extranatt inkl. frukost Pris per person i singelrum Extranatt inkl. frukost
2/1 - 31/12 1 170,- 360,- 1 620,- 620,-

Bränsletillägg

Rederiets bränsle- och svaveltillägg f.n. 50:-/person tillkommer.

Förändringar i bränslepriserna har lett till en generell kostnadsökning för hela transportindustrin, vilket kräver ett flexibelt bränsletillägg som kan komma att stiga, falla eller tas bort i takt med förändringar av bränslepriser.
Bränsletillägg är en justering av priset på bränsle, upp eller ner beroende på världsmarknadspriset på olja.
Detta initieras av våra transportörer.

Uppgradera resan

  • 250,- lyxhytt enkel resa
  • 400,- personbil (höjd max 2,4m och längd max 6m) t/r
  • 500,- personbil (höjd 2,4-3,6m och längd 6-10m) t/r

Transfer

Önskas transfer med minibuss från färjeterminalen i Swinoujscie - Hotell Radisson Blu i Szczecin (10 mil), bokas det i samband med bokningen, kostnad 18 zl ca. 50 kr /person enkel resa (betalas till chauffören) OBS! Gäller endast för avgång med fäjan som går från Swinoujscie 13:00 (EJ kvällsfärja 23:00)
Om staden

Szczecin - huvudstaden i Zachodniopomorskie

Staden åtnjuter samma radiella arrangemang av torg och gator som Frankrikes huvudstad Paris.
Staden byggdes på 1800-talet och kallas ofta Paris i norr. Turister som besöker staden beundrar Szczecins grönområden, eftersom staden är full av parker, gröna torg, magnolior och trädkantade avenyer.
Stadens mer än ettusen år gamla historia består innefattar historien om regeringstiden av hertigarna av Gripdynastin, Danmarks suveränitet, de styrande i Brandenburg, Preussens och Sveriges välden

I denna gröna och lummiga port till Polen är det lätt att trivas. Här vimlar det av shoppingmöjligheter, erkänt fina spaanläggningar och ett glittrande nöjesliv med pubar och klubbar. De gröna parkerna och vattenlandskapet kring Oder gör Szczecin till ett absolut måste för dig som vill ha ett skönt avbrott på nära håll. Staden och dess omgivningar lockar också med Europas bästa inomhusbana för gokart och golf i toppklass på Binowo Park. Missa heller inte chansen att njuta av det traditionella polska köket i slow food-tappning. Och med ett besök i bunkrarna från andra världskriget kommer du ner i Szczecins mörka undre värld. Välkommen till denna vänliga och leende polska pärla.

 

Bra att veta

För barn gäller särskild tariff, liksom för extrabädd, priser lämnas på begäran.

Utresan med M/S Skania 13:30 med ankomst till Swinoujscie 20:00 eller M/S Polonia 22:30 med ankomst till Swinoujscie 06:45
Hemresa med M/S Polonia 13:00 med ankomst till Ystad 20:15 eller M/S Skania 23:00 med ankomst till Ystad 06:45 följande dag.

OBS! Glöm inte passet.

Karta
Film

Boka

Här kan du göra en bokningsförfragan för vara aktuella resor. Notera att inskickad förfragan inte är en bekräftad bokning, du kommer att fa en bokningsbekräftelse först efter att vi manuellt har gatt igenom din bokning. Skulle inte önskad tid finnas tillgänglig sa föreslar vi närmast tillgängliga tid. Om du anger din egen e-postadress kommer även en kopia av din förfrågan skickas till dig.

Uppgifter om resan

Medföljande resenärer

+
Faktura adress \ Kontakt uppgifter

* - information som vi behöver