Hälsopaket från Ystad hotell Interferie Medical Spa i Swinoujscie, 7 övernattningar

4600 pris från
Om detta hotell

Interferie Medical Spa- modernt och bekvämt hotell i Świnoujscies lugna och kustnära del – bara 200 meter från havet. Här finns ett flertal behandlingssalonger, gym och rehabiliteringsanläggningar. Rekreationsområdet med en yta på cirka 200 kvm: jacuzzi, bastu komplex, gym, bowlingbanor, biljard, m.m.
Business center med tillgängliga datorer och Internet kiosk. Hotellet har också sju mötesrum och konferensfaciliteter med en total användbar yta av 712 kvm. Det finns också två restauranger, lobby-bar och en nattklubb. Antal rum: 308, Hiss: Ja,
Centrum 1 km, Strand 200 m,  Färjeterminal 4,0 km
Antal våningar: 5


Alla våra gäster kan använda en avskild del av hotellet på 2 våningen där det finns 23 rum med SPA och fysioterapi samt gymnastiksalar för förbättring av rörelseförmågan och aerobics.

De välkända spa - och wellness behandlingarna gör tillsammans med de natursköna omgivningarna besöket till en helhetsupplevelse för avkoppling och regeneration.

Prislista

I Priset ingår:
*Färjeöverfart tur och retur
*Hytter på nattöverfarten
*Frukost på färjan
*7st övernattningar på hotellet
*7st frukostar på hotellet
*7 st luncher på hotellet
*7st kvällsmiddagar på hotellet
*Välkomstdrink
*1danskväll per vecka
*1 pianokoncert per vecka
*Läkarkonsultation
*15 st rehabiliteringsbehandlinagar, varav 1 massage a 10 min(måndag-fredag),
*tillgång till swimmingpoolg, jacuzzi, gym, bastu, relaxrum

Period 2019

per person i dubbelrum

per person i enkelrum

29.1-19.2

4600: -

5300: -

20/2 - 23/3

5000: -

5700: -

24/3 - 23/4

5500: -

6200: -

24/4 - 21/5

5800: -

6500: -

22/5 - 18/6

5900: -

6600: -

19/6 - 24/9 6650: - 7350: -
25/9 - 21/10 5500: - 6200: -
22/10-19/11 4600:- 5300:-
20/11-14/12 4000:- 4700:-

 

priser för en extra övernattning med frukost och tillgång till spa,swimmingpool, jacuzzi, gym, bastu, relaxrum

*extranatt i dubbelrum

*extranatt i enkelrum

2/1 - 30/3

600: -

700: -

31/3 - 25/6

750: -

850: -

26/6 -  10/9

800: -

900: -

11/9 - 1/10

750: -

850: -

2/10 - 29/10

700: -

800: -

30/10-26/11 550:- 650:-
27/11-21/12 450:- 550:-

 

Tillägg på båten:

  • Rederiets bränsletillägg f.n. 80 kr tur och retur tillkommer per person.
  • Tillägg till enkelhytt 400:-
  • Tillägg till LYX-hytt: 200:- per person (minst 2 pers.
  • Personbil tur och retur: 470:-

Ovanstående priser omfattar resa med kvällsfärjan på utresan och dagfärjan på returresan, Alternativt hemresa med kvällsfärjan 23.00 från Swinoujscie för ett tillägg på 480 sek per person, där frukost och plats i hytt ingår. Färjan anländer till Ystad kl. 07.00 följande dag.

Transfer:

  • Vi hjälper gärna till att boka transfer. Transport färjeläget - hotell tur och retur 30 zł per person vid 4 betalande personer 50 zl per person tur och retur vid 2 betalade personer. Transfer betalas på plats direkt till chauffören. Transfern är bindande och outnyttjad transfer debiteras om den inte avbokas i god tid.

 

Om staden

Swinoujscie - en av Polens intressantaste turistorter

En stad byggd på 44 öar förtjänar benämningen ”Polens Amsterdam”.

Redan på 1800-talet var staden en berömd kurort och den lever fortfarande upp till sitt goda rykte.
Besökare kan njuta av det välgörande milda klimatet, den jodhaltiga luften, tallskogar och långa sandstränder. Den 5 km långa stranden är Polens bredaste, naturliga sandstrand, som dessutom blir bredare för varje år (på vissa ställen är den hela 200 meter!).

Hit reser årligen 600 000 gäster för att njuta av den storslagna naturmiljön, de bärnstensrika sandstränderna, mysiga restaurangerna och en skön vistelse.

En strandpromenad och sanddyner separerar badstranden från staden. På promenaden och i närheten finns det dussintals caféer, barer, restauranger, ölpubar, stekhus och rökerier som är öppna dygnet runt.
Kustlinjen kantas av både eleganta patricier villor och moderna flerfamiljshus.
Świnoujście spelade en viktig militär roll under lång tid. På båda sidor om floden Świna finns därför flera fort från 1600-talet (ruiner från svenska, danska och tyska försvarsverk).

Många turister besöker även kurorten för behandling mot dålig blodcirkulation, luftvägssjukdomar, endokrinologiska, hjärt- och kärlsjukdomar, hudsjukdomar samt reumatiska sjukdomar. Kurorten ägnar sig även åt fetmabehandling. Det finns sjukgymnaster och kinesitterapeutiska behandlingar, salta bad, gyttjebad, kryoterapi (kylbehandling) samt kosmetiska behandlingar.

Det går inte att beskriva Świnoujście utan att nämna stadens symbol – Stawa Młyny. Väderkvarnen drar blickarna till sig så fort färjan ankommer hamnen.

Świnoujście

Świnoujście - Polen vars yta motsvarar ungefär tre fjärdedelar av Sveriges, ligger centralt i Europa vid Östersjöns södra kust. Denna del av Polen kallas även "Bärnstenskusten" eller Östersjöns pärla ,och det är här som Swinoujscie ligger, vår kurort. Świnoujście är Polens västligaste hamnstad och en av de viktigaste, den är en av de få polska hamnar som kan angöras i alla väder då inloppet skyddas av två pirar.

Detta är den populäraste semester och kurorten i nordvästra Polen. Stadens västra delar gränsar till Tyskland. Swinoujscie är också den polska stad som ligger närmast både Sverige (175 km). Danmark (150 km) och Norge (600 km) Swinoujscie har det mesta man kan begära om man är på jakt efter sol, bad och avkoppling.

Świnoujście är en magisk plats, belägen på 44 öar, men det är endast 3 av dem som är bebodda: Uznam (Usedom), Wolin och Karsibor. Det är den enda stad i Polen som ligger på några tiotal öar avskurna från fastlandet med Östersjöns, Szecinbuktens och Świnasundets vatten. Varje ö spelar en egen roll och har sin unika karaktär. Stadens centrum och ett kustkvarter finns på ön Uznam. De övriga öarna är obebodda och utgör ett paradis för många växt och djurarter.

Stadens yta är 195 km2 och ökas varje år på grund av att havsströmmar för sand med sig. Blandningen av stadsliv, orörd natur, badliv och kurhotell gör Świnoujście till en av Polens intressantaste turistorter som varje år lockar tusentals turister som vill vila och återvinna krafter. Det är lätt att ta sig till Świnoujście från Skandinavien. Varje dag lägger färjor från Ystad och Köpenhamn till, och under sommarsäsongen även från Rönne, till vid en terminal på ön Wolin.

Blandningen av stadsliv, orörd natur, badliv och kurhotell gör Świnoujście till en av Polens intressantaste turistorter. Under sommarmånaderna är den långa, vita, finkorniga sandstranden en härlig plats att vara på. Strandpromenaden sjuder av besökare från hela Europa, som lockas av Polens finaste sandstränder, parker, restauranger och barer. För de som vill handla t.ex. kläder, skor, kristall, smycken såsom bärnsten m.m. finns det stora möjligheter att fynda till mycket bra priser. Man kan passa på att boka skönhetsbehandlingar, manikyr, pedikyr och frisör till våldigt förmånliga priser jämfört med Sverige!

På marknadsplatsen samt på strandboulevarden och i själva centrum finns gott om butiker. 2 mil från staden ligger Wolinski National Park. En fantastisk naturområde med mycket bokskog och ett rikt djur och växtliv. Där finns också en stor golfbana.

Välkomna!

Inte bara hav och badstrand

Under sommarmånaderna är den långa och vackra sandstranden med ett säkert, grunt och varmt badvatten., en härligplats att vara på. Vattnets medeltemperatur är 21-22C på sommaren, ibland upp till 23C. På stranden kan man hyra badutrustning eller roa sig på en vattenrutschbana. Strandpromenaden sjuder av besökare från hela Europa, som lockas av Polens finaste sandstränder, parker, restauranger och barer. För de som villhandla t.ex. kläder, skor, kristall, smycken såsom bärnsten m.m. finns det stora möjligheter att fynda till mycket bra priser. På marknadsplatsen samt på strandboulevarden och i själva centrum finns gott om märkesbutiker.

Kur och nöjescentrum

Świnoujście är känd för sina KUR anläggningar och sina ypperliga hälsohem. Tack vare sina naturliga gåvor som ett unikt läge, ett mikroklimat, saltkällor och gyttja är Świnoujście en känd kurort med flerårig tradition. Varje år väljer tusentals kurgäster från Polen och omvärlden just denna stad som kur och viloplats.

Kurorten Świnoujście har modern kunskap om naturläkemetoder och medicinsk personal med hög kompetens.

Här kureras (med mycket goda resultat) åkommor i blodcirkulation, hjärt- och kärlsjukdomar, luftvägssjukdomar, hudsjukdomar, endokrinologiska samt reumatiska sjukdomar. Här bedrivs också rehabilitering för vuxna och barn samt en tidig kardiologisk rehabilitering. Kurorten ägnar sig också åt fetma behandling.

Bra att veta

Kortfattat program med resa samt 7 övernattningar  i Polen

Dag 1: avresa från Ystad valfri dag kl. 22.30 (biljetten hämtas i kassan senast 60 min före fartygets avgång). Ombord finns restaurang, cafeteria och barer, allt för en trevlig överfart.
Dag 2- 8: Vid ankomsten till Swinoujscie väntar taxi eller buss för vidare transport till hotellet(ingår ej, men kan bokas hos oss). Läkarkonsultation dag nr 1 eller 2.
Dag 9: frukost på hotellet. Avresa från hotellet ca kl.11.00 till vår väntande MS Polonia, som lämnar Polen kl. 13.00. Den beräknade ankomsttiden till Ystad är 20.15

 Spa behandlingar ladda ner

Från terminalen till HotelLET  är det ca. 5 km.
Staden Swinoujscie ligger på en ö och färjan stannar på fastlandssidan, det finns 3 sätt att ta sig till hotellet.

  • Taxi från terminalen - kostnad ca 50 zl (ca 100 - 120 kr) OBS! Om du tar taxi från terminalen är det bra att komma överens med chauffören om priset innan resan.
  • Promenera i ca. 10-15 min till en lokalfärja som åker till andra sidan (kostnadsfri) och ta taxi därifrån - kostnad ca 15-20 zl (ca 40 - 50 kr)
  • Promenera hela vägen (ca.5 km)
Karta
Film

Boka

Här kan du göra en bokningsförfragan för vara aktuella resor. Notera att inskickad förfragan inte är en bekräftad bokning, du kommer att fa en bokningsbekräftelse först efter att vi manuellt har gatt igenom din bokning. Skulle inte önskad tid finnas tillgänglig sa föreslar vi närmast tillgängliga tid. Om du anger din egen e-postadress kommer även en kopia av din förfrågan skickas till dig.

Uppgifter om resan

Medföljande resenärer

+
Faktura adress \ Kontakt uppgifter

* - information som vi behöver