Vi på Polenupplevelser arbetar med att erbjuda sköna spa och rehabiliteringsresor till Polen. Landet har en lång tradition och ansedd erfarenhet vad gäller kurbehandlingar och rehabilitering som vi förmedlar genom våra hälsoresor.sandra

 

 

 

 

 

Bland våra återkommande resenärer är flertalet Reumatikerföreningar, bland annat Mark, Kristianstad, Skövde, Lerum, Göteborg, Lidköping och Mariestad som alla är väldigt nöjda. Resenärerna känner att de mår mycket bättre efter många behandlingar och varma bad som ingår i våra hälsoresor.

INFORMATION
INCHECKNING PÅ HOTELLET SKER KL.14.00
Tips! Packa gärna med badkläder i ert handbagage om Ni önskar bada medan Ni inväntar ert rum.

Du skall bo i den nya delen Sandra Spa. Handikappanpassade rum finns i delen Sandra. Måltider: frukostbuffé 8.00 - 11.00, lunch 13.00 -14.00, kvällsbuffé 16.00 -19.30

Fri entré till gym, varmvattenbassäng, simbassäng, jacuzzi, kallbassäng med vattenfall, undervattensstig för fötter, rysk bastu ,saltvattenbassäng, relaxavdelning med relaxmusik, stenbäddar och pyramid Flamma Magica dr Frenkiel.

På morgonen finns fri vattengympa för alla, anmälning sker i huvudreceptionen.

Entré till Rummet ”Tepidarium” som innehåller ångbastu med aromterapi, torrbastu med ljusterapi,
is grotta upplevelsedusch med polardimma, snögrotta samt saltgrotta. (heldag entré ingår i resans pris).

Övrigt:
- Internet via WiFi finns i hotellobbyn , lånedatorer finns
- Morgonrock/badrock kan hyras på hotellet. Det kostar 10 Zls första dygnet, därefter 5 Zls per dag (du kan byta ut den i receptionen hur många gånger du vill)
- Att ta med: Badkläder, Badtofflor, mjuka träningskläder, lediga kläder för hotellvistelsen, något du trivs i vid kultur- och danskvällarna. - För utflykter och promenader behövs bekväma skor.
- Ev. extra behandlingar m.m. kan betalas vid avresa. Hotellets reception accepterar kreditkort. - Lite kontanter kan behövas för inköp på kvällen i danskafeterian eller kaféet.
- Valutan heter zloty. Du kan växla till lokal valuta t ex på Forex eller banken hemma eller ta ut i uttagsautomater i Polen. Närmaste bankomat finns ca 250 m från hotellet. Växlingskontor som finns på ett ställe i kurorten har sämre växlingskurs än på banken.
- 100 zloty är ca 250 SEK.
-Caféet och restaurangen är öppna från kl. 11.00–23.00, puben från kl. 11.00–01.00.
-Biljard, tennisbana (gratis entré mellan kl.8.00–9.00 och 13.00–14.00), bowling finns också. -Bibliotek med svenska böcker finns, lämna gärna in böcker som du inte behöver hemma. Biblioteket befinner sig vid datoruthyrningen (Sandras egen matsal).
-Stavar finns att hyra.
-Frisörsalong finns i Sandra delen på våning nr 1 (kontant betalning).
-Du kan beställa taxi i receptionen, fråga vad det kostar (titta gärna i pärmen som ligger i receptionen). -Värdefackskåp finns, tala med receptionen 4,50 zl/dag.
-TV, minibar och hårtork finns på rummet.
Obs! Ingen städning på söndagar. Titta gärna om minibaren stämmer med innehållsförteckning när du checkar in. Kusthotell tar på plats ut en miljöavgift som betalas till kommunen: 14.00 ZLs per person/vecka(ca 40 kr)

Utflyktsmöjligheter (tillägg som betalas på plats)

Om Du vill ringa till Sverige måste du slå 0 0046 före och senare riktnummer (utan 0)följt av abonnentnummer, t.ex. 00046/ 500418120 eller 0046/761356058 från mobil.

Alla behandlingar som ingår i resans pris genomförs i kuravdelningen. Gruppen träffas i café för en kort ankomstinformation. Då påbörjas även behandlingsrådgivning inklusive konsultation hos kuravdelningens läkare.

Resedeltagarna får möjlighet att kostnadsfritt gå igenom sina
eventuella besvär i syfte att välja hälsobefrämjande medicinska behandlingar. Vår läkare står till tjänst med att skapa din individuella behandlingsplan. En av tyngdpunkterna i den profylaktiska paketen är genomgång av rörelseapparaten och terapi för bättre hållning och kroppsfunktion.

Kuravdelningen erbjuder ett hundratal behandlingar från de klassiska kurortsbaden och omslag till de mest moderna terapier som bara finns i ett fåtal länder i Europa såsom kryo‐, magnetfälts‐ och ultraljudsterapi. Klinikens breda utbud sträcker sig från behandling av medicinska tillstånd som ortopediska, neurologiska, reumatologiska, kardiologiska problem.

Vissa gäster har speciella önskemål om att få bo i rum med visst läge eller rum intill resesällskap. Vi kan ta emot sådana önskemål och vidarebefordra dem till hotellet. Vi kan dock inte lämna någon garanti eller förhandsbesked om önskemålen uppfylls. Önskemål är ej att förväxla med krav/löfte.

 

I resan ingår förutom det dagliga programmet en kostnadsfri service med tolkning samt planering av eventuella extra behandlingar. Dessa tjänster samt även frisör, massage, fotvård erbjuds till förmånliga priser. Behandlingar av alla slag är 50-‐70% billigare än i Sverige.

sandra

 

Obs! Våra spa resor är till för personer som kan klara sig själva i dagliga behandlingar på spa hotellet och resan. De som inte kan klara sig själva, kan följa med under förutsättning att de har en personlig assistent med på resan. Vi förutsätter att alla de som anmäler sig till någon av våra resor har konsulterat och diskuterat detta med sin läkare.

Nedan hittar några förslag på våra hälsoresor med buss från Sverige