Vi på Polenupplevelser arbetar med att erbjuda sköna spa och rehabiliteringsresor till Polen. Landet har en lång tradition och ansedd erfarenhet vad gäller kurbehandlingar och rehabilitering som vi förmedlar genom våra hälsoresor.sandra

 

 

 

 

 

Bland våra återkommande resenärer är flertalet Reumatikerföreningar, bland annat Mark, Kristianstad, Skövde, Lerum, Göteborg, Lidköping och Mariestad som alla är väldigt nöjda. Resenärerna känner att de mår mycket bättre efter många behandlingar och varma bad som ingår i våra hälsoresor.

Alla behandlingar som ingår i resans pris genomförs i kuravdelningen.  I våra hälsoresor ingår  behandlingsrådgivning inklusive konsultation hos kuravdelningens läkare. Resedeltagarna får möjlighet att kostnadsfritt gå igenom sina
eventuella besvär i syfte att välja hälsobefrämjande medicinska behandlingar. Vår läkare står till tjänst med att skapa din individuella behandlingsplan. En av tyngdpunkterna i den profylaktiska paketen är genomgång av rörelseapparaten och terapi för bättre hållning och kroppsfunktion.

Kuravdelningen erbjuder ett hundratal behandlingar från de klassiska kurortsbaden och omslag till de mest moderna terapier som bara finns i ett fåtal länder i Europa såsom kryo‐, magnetfälts‐ och ultraljudsterapi. Klinikens breda utbud sträcker sig från behandling av medicinska tillstånd som ortopediska, neurologiska, reumatologiska, kardiologiska problem.

I resan ingår förutom det dagliga programmet en kostnadsfriplanering av eventuella extra behandlingar. Dessa tjänster samt även frisör, massage, fotvård erbjuds till förmånliga priser. Behandlingar av alla slag är 50-‐70% billigare

sandra

än i Sverige.

Du hittar några utav de bästa spahotellen för din indivduella spa-upplevelse vid Östersjökusten i Polen. Spa i Polen erbjuder ett milt kustklimat, tysta skogar och långa sandstränder.

Obs! Våra spa resor är till för personer som kan klara sig själva i dagliga behandlingar på spa hotellet och resan. De som inte kan klara sig själva, kan följa med under förutsättning att de har en personlig assistent med på resan. Vi förutsätter att alla de som anmäler sig till någon av våra resor har konsulterat och diskuterat detta med sin läkare.

Nedan hittar några förslag på våra hälso & rehabiliterings paket