60+ Radisson Blu Wellness paket

1935 pris från
Om detta hotell

Hotellet ligger i hjärtat av Szczecin på gångavstånd till Affärscentret PAZIM och Szczecins nationalmuseum. I närheten ligger även Greven av Pommerns slott och Aposteln Jakobs basilika.
I samma byggnad finns ett populärt disco samt puben Baila Club och Café 22 med sin panoramavy över staden.
Den stora butiksgallerian Galaxy ligger precis intill.

På Radisson Blu Hotell finns flera restauranger och barer, nattklub, fitnessanläggning, pool, frisör, fri Business Center och wi-fi i allmänna utrymmen.
Gäster har bland annat tillgång till flerspråkig personal, presentbutik/tidningskiosk och rumsservice dygnet runt.

De 369 luftkonditionerade gästrummen på Radisson Blu Hotel har minibar och gratis flaskvatten. Tv:n har satellitkanaler och betalfilmer.
Alla rum har skrivbord och telefon. Gäster erbjuds städning dagligen och allergitestade sängkläder finns tillgänglig på begäran.

Behandlingarna utförs på Baltica Wellness & Spa som ett fristånde spa men det finns ingång från hotellets 2-a våning. Baltica Wellness & Spa 2000 m/2 erbjuder stort urval av spa och hälso behandlingar.

Antal rum: 369. Våningar: 12. Hiss: Ja.
Avstånd: Centrum 0 km, Świnoujście 100 km

Check-in/out: 15.00/12.00

Boka

Här kan du göra en bokningsförfragan för vara aktuella resor. Notera att inskickad förfragan inte är en bekräftad bokning, du kommer att fa en bokningsbekräftelse först efter att vi manuellt har gatt igenom din bokning. Skulle inte önskad tid finnas tillgänglig sa föreslar vi närmast tillgängliga tid. Om du anger din egen e-postadress kommer även en kopia av din förfrågan skickas till dig.

Uppgifter om resan

Medföljande resenärer

+
Faktura adress \ Kontakt uppgifter

* - information som vi behöver