60+ Hotellpaket: Hotell Radisson Blu

1240 pris från
Om detta hotell

Hotellet ligger i hjärtat av Szczecin på gångavstånd till Affärscentret PAZIM och Szczecins nationalmuseum. I närheten ligger även Greven av Pommerns slott och Aposteln Jakobs basilika.
I samma byggnad finns ett populärt disco samt puben Baila Club och Café 22 med sin panoramavy över staden.
Den stora butiksgallerian Galaxy ligger precis intill.

På Radisson Blu Hotell finns flera restauranger och barer, nattklub, fitnessanläggning, pool, frisör, fri Business Center och wi-fi i allmänna utrymmen.
Gäster har bland annat tillgång till flerspråkig personal, presentbutik/tidningskiosk och rumsservice dygnet runt.

De 369 luftkonditionerade gästrummen på Radisson Blu Hotel har minibar och gratis flaskvatten. Tv:n har satellitkanaler och betalfilmer.
Alla rum har skrivbord och telefon. Gäster erbjuds städning dagligen och allergitestade sängkläder finns tillgänglig på begäran.

Behandlingarna utförs på Baltica Wellness & Spa som ett fristånde spa men det finns ingång från hotellets 2-a våning. Baltica Wellness & Spa 2000 m/2 erbjuder stort urval av spa och hälso behandlingar.

Antal rum: 369. Våningar: 12. Hiss: Ja.
Avstånd: Centrum 0 km, Świnoujście 100 km

Check-in/out: 15.00/12.00

Prislista

I paketet ingår:

  • Resa från Ystad avg. kl. 13:30 eller 22:30 och från Swinoujscie kl. 13:00 eller 23:00
  • Plats i insides eller utsides dubbelhytt t/r
  • Måltider ombord: frukostbuffé vid nattöverfart och dagens lunch (chefs menu) vid dagöverfart
  • En övernattning med frukost på hotellet
  • 2 tim gratis inträde till wellnessavdelningen på Baltica Wellness & Spa under deras öppettider och mån av platser samt 20% rabatt på deras behandlingar.
  • 1 x fika per vistelse i hotellets lobbybar, kupong erhålls vid incheckningen i receptionen på hotellet. Radisson 

I extranatten ingår:

  • övernattning med frukost

Prislista

Period Pris per person 
i dubbelrum
Extranatt per person 
i dubbelrum
Pris per person 
i singelrum
Extranatt per person 
i singelrum
2/1 - 28/12 * 1 240,- 575,- 1 675,- 920,-
* OBS! Hotellet är inte tillgängligt: Hotellet är inte tillgängligt: 20-22/5, 30/7-4/8, 7-10/9 2021.
2 timmars gratis inträde till wellnessavdelningen på Baltica Wellness & Spa under deras öppettider och i mån av platser samt 20% rabatt på deras behandlingar.
För 60+ seniorer ingår 1 x fika per vistelse i hotellets lobbybar, kupong erhålls vid incheckningen i receptionen på hotellet.
Radisson Blu Hotel erbjuder seniorpriser i mån av plats.
Vid bokning vänligen uppge om ni önskar twin eller dubbelsäng i fältet "Övriga önskemål"

Bränsletillägg

Rederiets bränsle- och svaveltillägg f.n. 50:-/person tillkommer.

Förändringar i bränslepriserna har lett till en generell kostnadsökning för hela transportindustrin, vilket kräver ett flexibelt bränsletillägg som kan komma att stiga, falla eller tas bort i takt med förändringar av bränslepriser.
Bränsletillägg är en justering av priset på bränsle, upp eller ner beroende på världsmarknadspriset på olja.
Detta initieras av våra transportörer.

Uppgradera resan

  • 250,- lyxhytt enkel resa
  • 400,- personbil (höjd max 2,4m och längd max 6m) t/r
  • 500,- personbil (höjd 2,4-3,6m och längd 6-10m) t/r

 

 

 

Bra att veta

Önskas transfer med minibuss från färjeterminalen i Swinoujscie - Hotel Radisson Blu i Szczecin (ca 10 mil), bokas det i samband med bokningen av resan eller färjebiljett, kostnad 20 zl ca. 50 kr per person och enkel resa (betalas till chauffören) OBS! Gäller endast för avgång med fäjan som går från Ystad 22:30 och från Swinoujscie 13:00.
Se tabell nedan

TIDTABELL
SWINOUJSCIE FÄRJETERMINAL   RADISSON BLU SZCZECIN
07:30  → 09:30
11:30  ← 10:00

Anslutningsbussen trafikeras av bussföretaget Emilbus (gröna minibussar med gul namntext).
Bussstopp i Swinoujscie - mitt emot ingången till färjeterminalen. Busstopp i Szczecin - nedan om Radissons Blu bageri "Mufinek" (ca 75 m från hotellets huvudingång)
Det är ingen direktbuss utan minibussen stannar även i utkanten av Miedzyzdroje, Wolin och vid Szczecin Dabie järnvägsstation.


För resenärer som reser med dagfärja från Ystad (13:30) kan vi boka minibuss som går från bussterminalen i Swinoujsie (mitt emot tågstation 10 min från färjeterminalen) till bussterminalen i Szczecin. Från bussterminalen i Szczecin är det ca 10 min med taxi till Radisson Blu. För resenärer som reser med kvällsfärja från Swinoujscie (23:00) avgår minibussen från bussterminalen i Szczecin ca 10 min med taxi från Radisson Blu.
Se tabell nedan

TIDTABELL
SWINOUJSCIE BUSSTERMINAL   BUSSTERMINAL SZCZECIN
20:25 21:55
20:55 19:25

Anslutningsbussen ingår inte i biljetten för överfart. Polenresor hjälper till med bokningen av plats, men för resan med denna ansvarar varken Polenresor eller rederiet, då den inte ingår i biljetten för färjeöverfart. Bokning av anslutningsbuss skall ske samtidigt med bokning av hotellpaket spapaket, golfpaket eller färjeresa och avser avgångar med m/s Skania. Betalning för resan med anslutningsbuss göres på plats direkt till bussens chaufför i polsk valuta.

Film

Boka

Här kan du göra en bokningsförfragan för vara aktuella resor. Notera att inskickad förfragan inte är en bekräftad bokning, du kommer att fa en bokningsbekräftelse först efter att vi manuellt har gatt igenom din bokning. Skulle inte önskad tid finnas tillgänglig sa föreslar vi närmast tillgängliga tid. Om du anger din egen e-postadress kommer även en kopia av din förfrågan skickas till dig.

Uppgifter om resan

Medföljande resenärer

+
Faktura adress \ Kontakt uppgifter

* - information som vi behöver