Återkoppling

Återkoppling, eller feedback, är ett effektivt sätt att bekräfta och utveckla dina medarbetare.

Bra återkoppling är konstruktiv, och har som mål att få både medarbetaren och verksamheten att växa. Det räcker inte med att bara säga ”bra jobbat”, du behöver också beskriva vad som var bra och varför.

Att ge återkoppling

För att medarbetaren ska kunna använda din återkoppling, behöver den vara kopplad till ett beteende. Utgå från dig själv och din upplevelse, utan att värdera eller döma, och beskriv konsekvenserna av beteendet.

Era synpunkter och konstruktiv kritik är lika viktiga för oss som beröm och bekräftelse därför tar vi gärna emot både ros och ris.

Skriv till oss och utvärdera din resa Mejla oss på kundservice@polenupplevelser.com

 • Tema: Synpunkter efter resan
  må 2019-02-18 11:45

  Meddelandets innehåll: Hej! Jag och några kollegor från https://svettklinikenstockholm.se blev bjudna på en spa-resa till Sopot. Helt underbart och så prisvärt enligt chefen. Rekommenderar Polenupplevelser till alla och Sopot Marriott Resort & Spa. En fantastisk plats för konferens och avkoppling. Sällan man får både och (av jobbet :)

  Förnamn och efternamn: Linda Olsson
  Kontakt E-mail: info@svettklinikenstockholm.se

 • Tema: Synpunkter efter resan, Bussresa Sandra spa
  den 12 maj 2014 11:30

  Meddelandets innehåll: Till Barbara Wallström Jag vill tacka för ett mycket engagerat omhändertagande av oss ledsagare och våra synskadade resenärer. Ni gjorde verkligen mer än man kunde förvänta sig på SPA-resan den 3/5-10/5. Vill också passa på att berömma våra busschaufförer och alldeles särskilt trevliga Conny på hemresan, som på ett lugnt och föredömligt sätt hanterade förseningen i Ystad, då det befann sig hundratals gamla och mindre gamla vrålåk i bilparad i vår väg, vilket inte någon kunnat förutse. Hälsa även honom. Stor kram till dig och Era medarbetare

  Förnamn och efternamn: Birgitta Bjerring
  Kontakt E-mail: gitte@60-talskoren.com

 • Tema: Synpunkter efter resan
  den 12 maj 2014 11:30

  Meddelandets innehåll: Hej! Det blev ju tyvärr ingen bussresa över nyår men ni var vänliga och hjälpte oss med bilresa till Sandra SPA. En oförglömlig upplevelse med ett rikt utbud av aktiviteter. Härliga behandlingar och trevligt bemötande. Vi fyra var helt överens om att detta var bara första gången, det kommer att bli fler SPA veckor hos er i framtiden. Stort tack från oss fyra mycket nöjda resenärer

  Förnamn och efternamn: Janåke Sjöquist
  Kontakt E-mail: j.sjoquist@telia.com

 • Tema: Synpunkter på din resa, flygresa, Hotell Haffner, Sopot
  må 2013-10-07 11:43

  Meddelandets innehåll: Hej, Vi kom hem för två dagar sedan och vi har tilsammans redan rekommenderat minst 40 personer att åka till Sopot med Polen Upplevelser. En sagolik upplevelse för mig och mina kollegor. Vi kommer att åka igen.

  Förnamn och efternamn: Rebecka Goldschmidt
  Kontakt E-mail: rebeckamimmi@gmail.com

 • Tema: Synpunkter på din resa, Sandra spa bussresa
  lö 2013-09-28 14:04

  Meddelandets innehåll: En helt fantastisk resa! Allting fungerade jätte bra. Jag kände mig trygg med underbara Magdalena, hon gjorde allt för oss. Vi hade så roligt på trivselkvällen att jag fortfarande skrattar åt den ibland. Så avstressande. Hotell, bussresa båtresa allt var en upplevelse som är mycket positiv. Detta gör jag om!!

  Förnamn och efternamn: Kerstin Ovin
  RESA 13-21/9

 • Tema:Tack för en underbar vecka i Polen! Sandra spa bussresa
  sö 2013-05-19 20:21

  Jag vill säga ett STORT TACK för den underbara veckan jag hade i Polen. Allt var så bra, trevligt och välordnat. Jag fick också nya vänner. Vi hade jättekul tillsammans. Det var också ett stort plus att du var med själv på resan. Jag uppskattade dig mycket, liksom Magdalena. Bättre reseledare går inte att tänka sig. Ni är så härliga som personer och det visade ni verkligen. Jag önskar er allt gott och hoppas att jag snart kommer att åka med Polenupplevelser igen.Många kramar till både dig och Magdalena!

  Inga-May
  (resan 130419-27)

 • Tema: Synpunkter på din resa, Sandra spa bussresa
  må 2013-04-01 12:45

  Meddelandets innehåll: Bästa Barbara! Vill på detta sätt tacka för en fantastisk vecka på SANDRA SPA! ALLT VAR TOPPEN! Alla arrangemang fungerade perfekt. Hotellet var en positiv upplevelse: snyggt, fräscht och med kvalité i alla avseenden. Jättetrevlig personal på alla positioner, bra behandlingar, mycket god mat i matsalen. Vi åt också en utsökt middag i restaurangen på hemresedagen. Jag är imponerad av den spatiösa SPA- avdelningen med så många faciliteter. Ett särskilt tack för de fina rummen (top floor!) (intill varandra enl önskemål). Helhetsomdöme: en SPA-resa med stil och klass!! ------------- Jag vill också framhålla er medarbetare Magdalena, som trots att vi reste privat och inte med gruppresa, visade stort engagemang och vilja att hjälpa, när en sjukdomsincident drabbade min medresenär i samband med behandling. Jag planerar för flera besök på SANDRA SPA.

  Vänliga hälsningar Gunnel Hilldén, Nässjö